Fart har fått en trener med mye erfaring til klubben. Leder i Fart Frode Dalseng er strålende fornøyd med å få Taugbøls underskrift.

- Vi har jobbet hardt for dette og er strålende fornøyd. Vi får en trener med erfaring. Vi vet hva vi får med Taugbøl som også har sin datter i Fart-laget, sier Frode Dalseng.

Taugbøl har skrevet under på en kontrakt som varer ut 2018-sesongen.

Lang erfaring

Finn Willy Taugbøl har 18 sesonger bak seg i Kongsvinger. Alt fra guttetrener og oppover på herresiden. I 2017-sesonger med Kongsvingers damelag i 1. divisjon, som var en av motstanderne til nettopp Fart i 1. divisjon.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene som venter meg. I og med at datteren min spiller i Fart, så har jeg fulgt laget den siste sesongen. Jeg har sett de fleste hjemmekampene og noen bortekamper. Jeg kommer til en klubb som vil satse og det er noe jeg liker, sier den ferske Fart-treneren.

Skal bli en trio

Inger Ane Hole som spilte på Fart denne sesongen, blir Taugbøls assistent. Hole som har flere sesonger bak som eliteseriespiller i Tronheims-Ørn og kan fotballfaget bedre enn de fleste. I tillegg er Inger Ane Hole fotballtrener på Wang toppidrett.

- Vi har fått med oss Inger Ane Hole på trenersiden. I tillegg jobber vi hardt med å få med en kvinnelig hjelpetrener til. Det er et signal innen kvinnefotballen som blir lagt merke til. Jeg må presisere at vi har ingen navn å komme med ennå, men vi skal jobbe hardt for å få to kvinnelige trenere rundt A-laget vårt, sier Dalseng.

Også Finn Willy Taugbøl er storfornøyd med å få med seg Inger Ane Hole.

- Jeg har hatt flere samtaler med Inger Ane og vi er meget samstemte. Hun har lang erfaring som spiller. Nå bygger hun opp trenererfaring gjennom Fart og på Wang toppidrett. Jeg gleder meg stort til å samarbeide med Inger Ane, sier Taugbøl.

Årets assistenttrener Svein Jota lider samme skjebne som sin makker Frode Bekk. Begge har hatt sin siste trening som Fart-trenere for denne gang.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00