Så langt var dette sesongens viktigste kamp for Fart.

Begge lag sto likt i både poeng og målforskjell før kampen. Etter storseieren har Fart fått en luke.

God fotball

Fart startet klart best og tok en fortjent ledelse etter bare åtte minutter. Marit Bratberg Lund fulgte opp sitt eget skudd og løp ballen i mål (se bilde).

Fløya fikk sin redusering, men Bratberg Lund var ikke ferdig med å score. 2-1-målet headet hun vakkert inn etter 38 minutter

Og mellom målene spilte Fart til tider fin fotball.

Personlige feilene uteble

Tidligere kamper i år har Fart hatt en tendens å prestere dårlig i andre omgang. Heldigvis kom unntaket i denne kampen.

Spillerne sto på og presset bortelaget på defensiven.

Det gjorde at Fart produserte mange nok sjanser til å score langt flere enn de fem som kom.

De tre målene som ble scoret i andre omgang sto Sunniva Wennersgaard, Sigrid Lierhagen og Lene Bredesen for.

Fart har i mange kamper fått veldig billige mål imot. Lisabet Johansen, som egentlig ga seg i fjor, var igjen å finne mellom stengene.

Det virket som om det ble en helt annen ro over forsvarsspillet med Johansen i målet. På stillingen 1-1 vartet hun opp med en beinparade som få keepere gjør etter henne i 1. divisjon.

Ane Olsen på midtbanen hadde en meget god dag. Hun storspilte i samtlige 90 minutter og var kampens store spiller. Det var ikke mye av spillet som ikke gikk via Olsen. Tomålsscorer Marit Bratberg Lund, var ikke langt etter.

Veteranen Lene Bredesen skal også være godt fornøyd med egne prestasjoner.

Fornøyd Bekk

Trener Frode Bekk likte å snakke om laget sitt etter kampen.

- I dag vant vi fortjent. Sjøl om vi spilte bedre mot Sarpsborg i forrige kamp og tapte, var denne kampen gledelig. Vi spilte i periode god fotball. Det er synd at vi ikke lager flere mål, men fem scoringer skal vi ikke klage på, sier Bekk.

De to neste kampene er mot Kaupanger og Grei. Kaupanger ligger desidert sist med fire poeng. Grei ligger på plassen over Fart.

Med full pott i de to kampene, kan Fart si farvel til nedrykksspøkelse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.