Det så ut som om det skul­le bli en­kelt for Fart. Spil­let de pres­ter­te i star­ten av kam­pen, var rett og slett im­po­ne­ren­de.

Knall­start

Først var det midt­ba­ne­sli­te­ren Kris­tine Lon­ke­moen. Hen­nes vel­plas­ser­te skudd et­ter bare fire mi­nut­ter var bor­te­la­gets keep­er sjan­se­løs på.

Hjem­me­la­get fort­sat­te å pres­se Kaup­an­ger bak­over på ba­nen, og fire mi­nut­ter se­ne­re var det spis­sen Gun­hild Sol­bergs tur. Et­ter en cor­ner fikk hun stå helt ale­ne for­an keep­er Kari­an­ne Gur­vin. En­kelt plas­ser­te Solberg bal­len i net­tet.

Fort­sat­te ikke

Fart klar­te ikke og fort­set­te det gode spil­let, og Kaup­an­ger kom mer og mer inn i kam­pen.

Selv om bor­te­la­get spil­te seg mer inn i kam­pen, ble det li­ke­vel ikke man­ge far­lig­he­ter av det.

I and­re om­gang kjen­te vi nes­ten ikke igjen Fart. Pres­set på ball­fø­rer var to­talt fra­væ­ren­de og spil­ler­ne vir­ket ner­vø­se hver gang de had­de bal­len.

Tre­ner Fro­de Bekk sa det slik et­ter at sei­e­ren var sik­ret.

- Vi falt sam­men som et kort­hus. På slut­ten var det helt ko­kos. I dag vant vi kam­pen på den gode star­ten, noe som jen­te­ne skal ta med seg vi­de­re, sier tre­ner Fro­de bakk.

Vik­tig se­ier

Selv om Fart ikke klar­te å opp­rett­hol­de spil­let, var po­en­ge­ne det vik­tig­ste i den­ne kam­pen. Kaup­an­ger har tre tap, og Fart fikk en luke ned til de som lig­ger ne­derst på ta­bel­len.

- Det er klart po­en­ge­ne var vik­tigst. Nå får jeg håpe jen­te­ne tar med seg det po­si­ti­ve som tross alt var i star­ten av kam­pen, sier tre­ne­ren.

Lene Bre­de­sen måt­te inn som midt­stop­per, et­ter at Ane Stor­øde­gård måt­te kas­te inn hånd­kle­et et­ter opp­varm­in­gen.

Midt­ba­nen ble klart svek­ket av den grunn. I til­legg måt­te Lene ut med en strekk et­ter 43 mi­nut­ter.

- Ikke vel­dig al­vor­lig. Jeg har kjent det har lug­get litt bak i lå­ret. Jeg ga meg før den fikk satt seg, sier Bre­de­sen.

Best på Fart den­ne gan­gen var kap­tein Eli­se Rich­ard­sen. Fra sin litt uvan­te back­plass spil­te hun til ti­der stort.

Kris­tine Lon­ke­moen skal også ha ros for sitt spill.

Lin­da Stub­sveen spil­te godt helt til hun gikk tom for kref­ter og ble byt­tet ut seks mi­nut­ter før slutt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.