(Amazon Grimstad - Fart 2-2) Hjemmelaget kjørte over Fart fra første minutt. Det haglet med sjanser rundt Farts keeper Marianne Aaberg.

Fart var frekke nok til å ta ledelsen 1-0. Camilla Bekkevold skjøt et lurt skudd fra rundt 16 meter og skuddet gikk i stange og inn.

Amazon ga seg ikke og scoret de to neste målene før spillerne gikk til pause med en fortjent 2-1-ledelse.

Trener Frode Bekk ga spillerne en tordentale i pausa og det hjalp. Fart kom seg høyere i banen og produserte noen halvsjanser.

Etter drøye timen utlignet Dorthea Glorud, noe som også ble sluttresultatet.

Fart skulle også hatt en utvisning.

Natalie Nilsen reddet ballen med hendene på målstreken. Normalt et soleklart rødt kort og straffespark. Dommer Steffen Abrahansen nøyde seg med straffespark og gult kort.

Fire minutter på overtid går Fart i angrep, men får en overgang imot. Amazon kommer alene mot Farts keeper, men på en uforklarlig måte skyter spissen langt utenfor. 99 av 100 ganger er dette mål.

- Vi var veldig heldige at vi fikk spille med 11 spillere etter straffesparket. Hvorfor det ble gult i stedet for rødt, må du nesten spørre dommeren om. Vi blir overkjørt i nesten 90 minutter og er svært heldige som får poeng, sier trener Svein Jota.

Keeper Marianne Aaberg ble kampens store spiller. Flere kvalifiserte redninger gjorde at Fart kan takke sine keeper for det ene poenget. Midtstopper Maren Kristine Andersen spilte nok en god kamp. Spissen Kristin Blien skal også ha ros for sitt spill.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.