Lyn - Fart 2-1

Fart hadde en vanskelig oppgave borte mot forhåndsfavorittene Lyn i serieåpningen i førstedivisjon for kvinner.

Men Fart åpnet kampen bra. Allerede etter fire minutter satte de ballen i mål, men målet ble annullert. En annullering som kunne se ut som en feilaktig avgjørelse av dommeren.

Og det stoppet ikke der. På stillingen 0-0 i første omgang ble Fart også snytt for et soleklart straffespark.

Rett før pause var det derimot hjemmelaget som fikk uttelling. Først satte Benedikte Sand Birkelund inn 1-0 etter 41 minutter, før Emilia Ruud doblet ledelsen fire minutter senere. 

Tverrliggerskudd

Dermed hadde Fart en stor jobb foran seg i andre omgang. Etter 63 minutter fikk de uttelling da Inger Ane Hole reduserte til 2-1.

Men Fart hadde marginene mot seg, og flere scoringer ble det ikke i kampen. Det til tross for at Fart i løpet av kampen hadde hele fire skudd i tverrliggeren. I tillegg bommet de på åpent mål på overtid.

Lyn kunne juble for tre poeng, mens Fart måtte sette kursen hjemover med tap i bagasjen i en kamp hvor de hadde fortjent poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.