HAMAR/BERGEN: - Det var stor bedring i hele laget siden kampen mot Asker. Vi hevet oss mange hakk, sier Fart-trener Anders Bredesen. Han var meget godt fornøyd med det laget hans viste av innsats og tæl mot Bergen-laget.
Høyere på banen
Noe av hemmeligheten bak framgangen, var at Anders Bredesen kommanderte jentene høyere opp på banen, for å forsøke å feste grep på Arna-Bjørnar. Og selv om hjemmelaget hadde flere store scoringssjanser, klarte Fart-forsvaret på en mesterlig måte å ri av de mulighetene som kom.

Fart hadde også sine muligheter til å score. Den største hadde innbytter Ida Jacobsen som kom rett fra benken og alene med Arna-Bjørnar-keeper Erika Skarbø. Bare en vellykket lobb sto igjen før Fart kunne tatt ledelsen i Bergen, men dessverre fanget Skarbø forsøket fra Jacobsen.

Sprakk mot slutten
Da var samtidig løpet kjørt for fartingene. En kjapp overgang, førte til at Tina Agrøy ble spilt fri ute på siden. Hun gikk mot mål og scoret via stanga til Fart-målvakt, Lisabeth Johansen.

Arna-Bjørnar scoret ytterligere to mål de siste 20 minuttene, men Anders Bredesen så ikke svart på situasjonen etter kampen.
- Det er ingen tvil om at Arna-Bjørnar er et bedre lag enn oss, men måten jentene skred til verket på, var rørende å se på. I denne kampen blødde jentene for drakta og klubben, med slik innsats ser jeg fortsettelsen lyst i møte. Da har vi noe å bygge på i neste års 1. divisjon.

Tatt på tempoet
Den store forskjellen fra tidligere kamper, var at vi nå, jobbet mer sammen enn hva vi har gjort tidligere. Det ble riktignok tungt mot slutten, men det kommer av at vi blir jagende i stedet for å føre kampen selv. Motstanderen tok oss på tempoet mot slutten av kampen, sa Anders Bredesen som mente at målvakten Lisabeth Johansen, var Farts desidert beste spiller i kampen og at Marthe Sollien gjorde en solid jobb for laget på midtbanen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.