Sjøl om Fart i virkeligheten ikke er klar for opprykk før klokka 22.15 i kveld (Da kampen skulle være ferdigspilt), er det klart det blir spill både i 2. divisjon og 1. divisjon i Øvre Vang kommende sesong.

Frode Dalseng i Fart sa det slik.

- Det blir ingen kamp i kveld. Begrunnelsen fra Fjellhamar er at de har så mange skader i laget, at de ikke kunne stille lag. Jeg foreslo at vi kunne spille kampen senere, men det ville ikke Fjellhamar. Jeg vil ikke juble før i kveld. Da blir det bekreftet at vi rykker opp. Du får ta en prat med Lars Sandvik i Indre Østland Fotballkrets, sier Frode Dalseng.

Det gjorde vi og fikk dette svaret.

 - Så lenge Fjellhamar ikke stiller til kamp, blir det tre poeng til Fart og tre plussmål i målprotokollen. Jeg må allikevel presisere at det ikke er hundre prosent klart før kampen skulle ha vært ferdigspilt (klokka 22.15 torsdag), sier Lars Sandvik i fotballkretsen.

Fjellhamar tapte hele 1-11 i første kvalifiseringskamp mot Høybråten/Stovner, og har null poeng og 1-14 i målforskjell, noe som gjør at klubben kanskje ikke ser noen mulighet til opprykk.

Dermed har Fart seks poeng av seks mulige og rykker opp sammen med Høybråten/Stovner og Drøbak-Frogn.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00