Sjøl om Fart i virkeligheten ikke er klar for opprykk før klokka 22.15 i kveld (Da kampen skulle være ferdigspilt), er det klart det blir spill både i 2. divisjon og 1. divisjon i Øvre Vang kommende sesong.

Frode Dalseng i Fart sa det slik.

- Det blir ingen kamp i kveld. Begrunnelsen fra Fjellhamar er at de har så mange skader i laget, at de ikke kunne stille lag. Jeg foreslo at vi kunne spille kampen senere, men det ville ikke Fjellhamar. Jeg vil ikke juble før i kveld. Da blir det bekreftet at vi rykker opp. Du får ta en prat med Lars Sandvik i Indre Østland Fotballkrets, sier Frode Dalseng.

Det gjorde vi og fikk dette svaret.

 - Så lenge Fjellhamar ikke stiller til kamp, blir det tre poeng til Fart og tre plussmål i målprotokollen. Jeg må allikevel presisere at det ikke er hundre prosent klart før kampen skulle ha vært ferdigspilt (klokka 22.15 torsdag), sier Lars Sandvik i fotballkretsen.

Fjellhamar tapte hele 1-11 i første kvalifiseringskamp mot Høybråten/Stovner, og har null poeng og 1-14 i målforskjell, noe som gjør at klubben kanskje ikke ser noen mulighet til opprykk.

Dermed har Fart seks poeng av seks mulige og rykker opp sammen med Høybråten/Stovner og Drøbak-Frogn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.