Fart klarte ikke stoppe Silje Nyhagen som satte hele fire mål for Oslo-laget. Til tross for å ha sluppet inn hele 11 mål på de siste to kampene ser trener Frode Bekk lyset i enden av tunnelen. 

SER FREMGANG

Områdene Bekk ser lyst på er jentenes innsats som førte til at de produserte flere sjanser. Kristine Lonkemoen satte inn Farts første og eneste mål ett minutt inn i første omgang. Etter nettkjenningen virket det som om jentene fikk litt blod på tann, men det hjalp lite når forsvaret ikke klarte å henge med.

FOR DÅRLIGE I FORSVAR

- Forsvaret er under en hver kritikk, der må det gjøres noe fram mot neste kam, sier trener Frode Bekk etter tapet lørdag.

Camilla Bekkevold måtte ut etter å ha fått en kjenning etter en gammel skade, men til HA-sporten forteller hun at dette ikke er noe alvorlig og at hun vil være klar til neste kamp.  

Fart møter Lyn på hjemmebane førstkommende torsdag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.