Fart - Åsane 0-1

Dette var en kamp nesten helt uten sjanser. Målet til Åsane kom da det gjenstod ni minutter av kampen. Et mål som kom på grunn av passivt spill i Farts bakre firer.

Trener Finn Willy Taugbøl fant allikevel mye å ta med seg videre.

- Sjøl om det var en tam kamp var det flere ting som gledet meg. Spillere som Lene Bredesen, Sina Sagbakken og Mina Kjørum og Mathilde Harviken kunne ikke spille dagens kamp. Inn kom det spillere som viste seg fram på en positiv måte, sier trener Taugbøl.

Fart landslagsspiller Mathilde Harviken (U17-landslaget) spiller landskamper i Stavanger i påsken og er selvfølgelig ikke med til Tyrkia.

Fart produsert kun en stor målsjanse. Dorthea Glorud gjorde et fint forarbeid, men Frida Haugen traff ikke slik hun ønsket.

Natalie Nilsen spilte alene på topp og klarte seg bra. Ungjenta Mina Etnestad som kommer fra spill i Brumunddal, spilte en meget sterk kamp på Farts midtbane.

Hjelpetrener Inger Ane Hole som normalt spiller sentralt på midtbanen, var trukket ned som midtstopper sammen med Maren Kristine Andersen. De to var Farts beste spillere sammen med Etnestad på midtbanen.

Fart har fantastiske fasiliteter på sin treningsleir.

- Vi kan ikke klage på noe. Vi bor bra, spiser god mat og gode treningsforhold. Vi bor 100 meter unna flere baner som vi har til disposisjon. En knallfint opplegg, sier trener Taugbø. 

Mina Kjørum som er tilbake i Fart etter spill i Vålerenga og Stabæk har pådratt seg en strekk i låret. En skade som kanskje gjør at Mina ikke rekker seriestarten. Mina prøvde seg på en trening, men kjente smerter med en gang.

Fredag spiller Fart sin andre kamp i Tyrkia. Motstander er Kaupanger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.