Urædd - Fart 2-0.

Selv om det ble et tap med to mål, kunne Fart ha fått med seg poeng fra Porsgrunn. Urædd har hele ti poeng mer enn Fart, men slik virket det ikke.

Trener Frode Bekk sa det slik etter tapet.

- Dette var en kamp med svært få sjanser. Vi har to store sjanser og det hadde Urædd også. At de scorer er litt typisk oss. Begge målene var av det svært billige slaget, sier trener Bekk.

Fart som måtte spille uten Dorthea Glorud, Inger Ane Hole og Lene Bredesen, var helt klart svekket.

- Det er klart det merkes at tre slike spillere ikke er med. Med slik er det. Jeg regner med at en eller to av de er med i neste kamp, sier treneren.

Maren Kristine Andersen har vært Farts beste spiller i år. Unntaket kom heller ikke i denne kampen heller. Midtstopperen har vel knapt spilt en svak kamp i år. 

Ane Nyløkken Helseth og Kristin Blien skal også ha ros for sitt spill.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.