Øvrevoll/Hosle - Fart 5-1.

Selv om Fart tapte fortjent, lyver resultatet litt. Fart slipper inn svært enkle mål. Tre corner ble til mål for hjemmelaget. De to siste målene til Ø/H kom på to overganger i andre omgang.

Trener Frode Bekk like ikke starten på høstsesongen.

 - Tapet er fortjent, men vi slipper inn alt for enkle mål. Ø/H er store og sterke og vi ble for små i duellspillet. Når vi først er mindre enn dem, må vi bare gå hardere i duellene. Det gjorde vi ikke og da får vi som fortjent, sier trener Frode Bekk.

På stilling 2-0, ble Farts Dorthea Glorud felt langt innenfor sekstenmeteren. Et soleklart straffespark til Fart. På en merkelig måte klarte dommer Hanne Marit Normann å få hendelsen utenfor og da ble det bare et frispark.

Dorthea Glorud scoret Farts trøstemål. Unge frøken Glorud var alene med keeper to ganger, men bare en gang ble det mål av det.

På Fart var det ingen som var bedre enn andre. Jevnt over en svak kamp. Frode Bekks oppgave nå er å få nullstilt jentene til kommende hjemmekamp. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.