• ØNSKER NYE SPILLERE: Fart-trener Frode Bekk (t.v.) og sportslig leder Magnus Sørensen.
    FOTO: Terje Midttun

Fart er godt i gang med å sikre seg spillere til kommende sesong. 12 spillere er klare, mens seks kan skrive under i nærmeste framtid.

Søker etter nye spillere

Likevel har klubben valgt å legge inn en annonse på Finn.no hvor de søker etter nye spillere.

Dette har klubben skrevet i sin annonse:

"Ønsker du å kombinere jobb og fotball? Da kan kanskje FL Fart være noe for deg! Vi leter etter motiverte spillere med gode holdninger og gode ferdigheter til vårt damelag. Klubben har et damelag som spiller i 1. divisjon (nivå 2) og ett rekruttlag som spiller i 3. divisjon (nivå 4). Vi har en spillerstall med mange talentfulle spillere, godt miljø og et meget dyktig trenerteam. Vi kan hjelpe deg med å skaffe både en jobb og leilighet."

Ligger godt an på spillerfronten

Kun fire spillere har sagt nei til spill for Farts 1. lag i sesongen 2016. Ane Storødegård, Gina Bryhni, Lisabet Johansen og Ane Olsen gir seg.

Klubben håper selvsagt at Olsen ombestemmer seg, noe hun har gjort tidligere.

Sportslig leder i Fart, Magnus Sørensen, har vært i samtaler med samtlige spillere og uttalte til HA-sporten tidligere at han føler situasjonen er under kontroll.

– Vi har kommet godt i gang med 2016-sesongen. Vi er veldig godt fornøyd med at så mange er klare for neste sesong, sier sportslig leder Magnus Sørensen.

De seks spillerne som ennå ikke har bestemt seg, skal Sørensen ta en prat med i nærmeste framtid.

– Jeg har en følelse for at alle seks skriver under i nær framtid, sier Magnus Sørensen til HA-sporten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00