• ØNSKER NYE SPILLERE: Fart-trener Frode Bekk (t.v.) og sportslig leder Magnus Sørensen.
    FOTO: Terje Midttun

Fart er godt i gang med å sikre seg spillere til kommende sesong. 12 spillere er klare, mens seks kan skrive under i nærmeste framtid.

Søker etter nye spillere

Likevel har klubben valgt å legge inn en annonse på Finn.no hvor de søker etter nye spillere.

Dette har klubben skrevet i sin annonse:

"Ønsker du å kombinere jobb og fotball? Da kan kanskje FL Fart være noe for deg! Vi leter etter motiverte spillere med gode holdninger og gode ferdigheter til vårt damelag. Klubben har et damelag som spiller i 1. divisjon (nivå 2) og ett rekruttlag som spiller i 3. divisjon (nivå 4). Vi har en spillerstall med mange talentfulle spillere, godt miljø og et meget dyktig trenerteam. Vi kan hjelpe deg med å skaffe både en jobb og leilighet."

Ligger godt an på spillerfronten

Kun fire spillere har sagt nei til spill for Farts 1. lag i sesongen 2016. Ane Storødegård, Gina Bryhni, Lisabet Johansen og Ane Olsen gir seg.

Klubben håper selvsagt at Olsen ombestemmer seg, noe hun har gjort tidligere.

Sportslig leder i Fart, Magnus Sørensen, har vært i samtaler med samtlige spillere og uttalte til HA-sporten tidligere at han føler situasjonen er under kontroll.

– Vi har kommet godt i gang med 2016-sesongen. Vi er veldig godt fornøyd med at så mange er klare for neste sesong, sier sportslig leder Magnus Sørensen.

De seks spillerne som ennå ikke har bestemt seg, skal Sørensen ta en prat med i nærmeste framtid.

– Jeg har en følelse for at alle seks skriver under i nær framtid, sier Magnus Sørensen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.