Fart-trener Frode Bekk hadde en plan før kampen.

Bortelaget skulle ligge lavt og skape frustrasjon i Sandviken-laget. De skulle få Sandviken-spillerne utrygge på egen taktikk.

Holdt i drøye minuttet

En mer feilslått taktikk kunne ikke trener Frode Bekk ha.

- Tidenes dårligste plan fra meg. Vi klarte å holde nullen i drøye ett minutt. Da lå den første ballen bak keeper Lisabet Johansen. Jeg så fort at dette var en kamp vi var sjanseløse i. Sandviken er i egen klasse i 1. divisjon, sier trener Bekk.

Hjemmelaget kjørte over Fart i samtlige 90 minutter, og var nærmere ti mål enn en redusering av Fart.

Fart klarte aldri å få til eget spill i denne kampen. Til det var Sandviken for gode.

Ga aldri opp

Selv om Fart møtte overmakten, skal laget ha ros for at de aldri ga opp.

- Hele laget skal ha ros for at de ikke ga opp. Det er lett å gjøre det, så lenge vi ikke klarer å få til eget spill. Vi fikk ikke etablert spill i det hele tatt, noe som gjorde at vi ble løpene imellom i hele kampen, sier treneren.

Ane Olsen var den spilleren som kom opp mot det vi vet hun kan prestere. Ida Grubben på høyre backplass var en god nummer to.

- Ane var i egen klasse. Dessverre så hjelper det lite så lenge det er kun en eller to spillere som presterer. Ida Grubben jobbet som en slave og får godkjent, sier treneren.

Det er ikke ofte trener Bekk ikke er misfornøyd eller sint etter et tap.

Unntaket kom i denne kampen.

- Så lenge vi taper mot et så godt lag, er det lite vi kan gjøre. Sandviken leder divisjonen med hele 14 poeng og er nok klare for eliteseriespill kommende sesong. Jeg gratulerte Sandviken-treneren med opprykket etter kampen. Ingen lag klarer å innhente Sandviken. Jeg tror laget vinner avdelingen sjøl om de taper resten av kampene, sier treneren.

Kaupanger og Grei

Kaupanger, som ligger på nedrykk, vant med ti mann mot Kongsvinger. Det viser at laget ikke har gitt opp. Men Fart leder med hele sju poeng på Kaupanger, noe som gjør oppgaven nesten umulig for Kaupanger.

Også Grei som lå etter Fart før denne runde, vant sin kamp.

Kommende helg har Fart fri, før de møter Øvrevoll Hosle hjemme om 12 dager.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.