Fart-trener Frode Bekk hadde en plan før kampen.

Bortelaget skulle ligge lavt og skape frustrasjon i Sandviken-laget. De skulle få Sandviken-spillerne utrygge på egen taktikk.

Holdt i drøye minuttet

En mer feilslått taktikk kunne ikke trener Frode Bekk ha.

- Tidenes dårligste plan fra meg. Vi klarte å holde nullen i drøye ett minutt. Da lå den første ballen bak keeper Lisabet Johansen. Jeg så fort at dette var en kamp vi var sjanseløse i. Sandviken er i egen klasse i 1. divisjon, sier trener Bekk.

Hjemmelaget kjørte over Fart i samtlige 90 minutter, og var nærmere ti mål enn en redusering av Fart.

Fart klarte aldri å få til eget spill i denne kampen. Til det var Sandviken for gode.

Ga aldri opp

Selv om Fart møtte overmakten, skal laget ha ros for at de aldri ga opp.

- Hele laget skal ha ros for at de ikke ga opp. Det er lett å gjøre det, så lenge vi ikke klarer å få til eget spill. Vi fikk ikke etablert spill i det hele tatt, noe som gjorde at vi ble løpene imellom i hele kampen, sier treneren.

Ane Olsen var den spilleren som kom opp mot det vi vet hun kan prestere. Ida Grubben på høyre backplass var en god nummer to.

- Ane var i egen klasse. Dessverre så hjelper det lite så lenge det er kun en eller to spillere som presterer. Ida Grubben jobbet som en slave og får godkjent, sier treneren.

Det er ikke ofte trener Bekk ikke er misfornøyd eller sint etter et tap.

Unntaket kom i denne kampen.

- Så lenge vi taper mot et så godt lag, er det lite vi kan gjøre. Sandviken leder divisjonen med hele 14 poeng og er nok klare for eliteseriespill kommende sesong. Jeg gratulerte Sandviken-treneren med opprykket etter kampen. Ingen lag klarer å innhente Sandviken. Jeg tror laget vinner avdelingen sjøl om de taper resten av kampene, sier treneren.

Kaupanger og Grei

Kaupanger, som ligger på nedrykk, vant med ti mann mot Kongsvinger. Det viser at laget ikke har gitt opp. Men Fart leder med hele sju poeng på Kaupanger, noe som gjør oppgaven nesten umulig for Kaupanger.

Også Grei som lå etter Fart før denne runde, vant sin kamp.

Kommende helg har Fart fri, før de møter Øvrevoll Hosle hjemme om 12 dager.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00