Fart tok ledelsen i kampen i første omgang, men Lyn snudde og tok ledelsen åtte minutter før slutt. Det så ut til å gå som det har gjort ofte før i år, at Fart skulle tape poengene helt på tampen av kampen.

Det var da Frode Bekk gjorde et lite sjakktrekk. Han kjørte Marit Bratberg Lund fram på banen og spilte med tre spillere i forsvarsrekka. Dette ga resultater.

På overtid fikk Marit Bratberg Lund kranglet med seg ballen og sørget for uavgjort og ett Fart-poeng.

Det var så absolutt ikke ufortjent. Fart hadde de fleste og farligste sjansene, men Lyn visste hvor de skulle skyte for å få uttelling. Alt i alt er Fart i framgang.

Hanne Neby gjorde comeback i Fart etter retur fra USA og hadde bare en trening og en kamp på B-laget bak seg før hun spilte for bestelaget mot Lyn. Det gjorde hun så bra at hun var banens desidert beste spiller.

Lind Stubsveen sørget for at Fart tok ledelsen 1-0 i første omgang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.