Oda Finnanger Westby scoret begge Farts mål og sikret dermed tre viktige poeng.
Trener Frode Bekk var storfornøyd med poengene.
- Vi vant fortjent. I første omgang kjørte vi over KIL og produserte mange sjanser. I andre omgang skiftet kampen helt karakter. Vi fikk ikke til det vi skulle og gjorde mange personlige feil. Selv om vi spilte dårligere de siste 45 minuttene, følte jeg at vi hadde bra kontroll, sier trener Bekk. Med denne seieren gikk Fart forbi Voss igjen på tabellen.
- Vi er ikke sikre ennå. Voss har igjen Kongsvinger og den kampen tror jeg de vinner. Vår neste hjemmekamp mot Kaupanger er en kamp vi bør og skal vinne, sier treneren.
Ane Olsen var Fart beste spiller denne gangen, tett fullt av tomålsscorer Oda Finnanger Westby.
Sigrid Lierhagen og Camilla Bekkevold startet på benken men kom inn og spilte godt.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.