Fart møtte Grand Bodø i Nordlandshallen søndag. Det ble en jevn affære. Bodø startet best, og tok ledelsen etter bare åtte minutter. Utover i kampen jevnet kampen seg mer ut, men Grand hadde ett lite overtak på Fart, og gikk til pause med en fortjent 1-0 ledelse. Fart klarte bare å skape en sjanse de første 45. minuttene, men Ingrid Kvernvolden klarte ikke å utnytte den.

Fart bedre med etter hvilen

Den andre omgangen starte med en kjempesjanse til Grand Bodø, men skuddet gikk over. De skapte også en stor sjanse etter 65 minutter, men også den sjansen gikk over målet til Lisabet Johansen. Utover i omgangen kom Fart mer og mer med, og etter ett kjempeforarbeid av Dorthea Glorud, ble det mål. Hun fintet seg gjennom forsvaret til Bodø og prøvde å legge inn. Der sto en Bodø-forsvarer, men Glorud jobbet hardt, og fikk blokket klareringen, som gikk i mål. 1-1 for Fart.

På slutten av ampen kom begge lag til store sjanser, men to gode keepere hindret flere scoringer. Grand Bodø hadde to mål inne, men begge ble avblåst, henholdsvis for 5-meter og offside. 1-1 ble resultatet i nord.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.