Fart møtte Grand Bodø i Nordlandshallen søndag. Det ble en jevn affære. Bodø startet best, og tok ledelsen etter bare åtte minutter. Utover i kampen jevnet kampen seg mer ut, men Grand hadde ett lite overtak på Fart, og gikk til pause med en fortjent 1-0 ledelse. Fart klarte bare å skape en sjanse de første 45. minuttene, men Ingrid Kvernvolden klarte ikke å utnytte den.

Fart bedre med etter hvilen

Den andre omgangen starte med en kjempesjanse til Grand Bodø, men skuddet gikk over. De skapte også en stor sjanse etter 65 minutter, men også den sjansen gikk over målet til Lisabet Johansen. Utover i omgangen kom Fart mer og mer med, og etter ett kjempeforarbeid av Dorthea Glorud, ble det mål. Hun fintet seg gjennom forsvaret til Bodø og prøvde å legge inn. Der sto en Bodø-forsvarer, men Glorud jobbet hardt, og fikk blokket klareringen, som gikk i mål. 1-1 for Fart.

På slutten av ampen kom begge lag til store sjanser, men to gode keepere hindret flere scoringer. Grand Bodø hadde to mål inne, men begge ble avblåst, henholdsvis for 5-meter og offside. 1-1 ble resultatet i nord.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00