Selv om de første 45 minuttene ikke var svake, er det noe som ikke stemmer i Farts spill om dagen.

Det virker som om fokuset er helt andre plasser enn der det skal være. Trener Frode Bekk liker ikke situasjonen laget hans er kommet i.

Må forstå alvoret

Etter 1–4 mot Øvrevoll Hosle begynner det å tilspisse seg i bunnen av tabellen.

– Det virker for meg som at fokuset er totalt fraværende i perioder. Nå må vi opp i prestasjonene for å ta poeng. Slik vi spiller i dag, fortjener vi ikke noe mer enn det vi gjør. Både før og etter oppvarmingen er det flere spillere som har fokus på helt andre ting enn denne kampen. Slik kan vi ikke holde på, sier trener Frode Bekk.

Tre mål på sju minutter

På stillingen 1–0 til hjemmelaget trodde alle at Fart hadde utlignet, men dommerne mente at ballen ikke var over streken.

– Det var flere som sto bak mål og sa at den ballen var over streken, men så lenge ikke dommeren foretar seg noe, er det jo ikke mål, sier trener Bekk.

Fra 71. minutt til det 78. minutt, slapp Fart inn tre mål. Forsvarsfeil og personlige tabber gjorde at resultatet ble så stygt.– Jo, resultatet lyver litt. Så mye svakere var vi ikke, men dårlig forsvarsspill og personlige feil, gjør at vi taper med tre mål, sier Bekk.

Ingrid Kvernvolden pyntet på resultatet med sin 1-4-scoring tre minutter før slutt. Kommende søndag kommer Fløya på besøk. Et lag som har 13 poeng mer enn Fart.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.