Etter spill og sjanser i første omgang, hadde det ikke vært urettferdig om Fart hadde scoret både tre og fire ganger.

Marit Bratberg Lund scoret nok en gang fra langt hold. Et frispark fra 35 meter gikk rett i mål, etter at flere Fart-spillere forstyrret hjemmelagets keeper.

Camilla Bekkevold scoret Farts andre mål etter 23 spilte minutter.

Hjemmelaget var heldig da de fikk sin redusering på overtid i første omgang.

Etter fire minutter i andre omgang, var lagene like langt. Fart holdt bra følge, men nok en gang kom det et billig mål etter 75 minutter.

Klart beste jente var nok en gang landslagsspiller Marit Bratberg Lund. En god nummer to var veteranen Ane Olsen.

Sigrid Lierhagen spilte sin klart beste kamp i Fart-trøya, men sloknet som mange andre i andre omgang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.