- Vi har alltid jobbet hardt. Fart har aldri vært kjent for å spille glitrende fotball, smiler klubblegenden, Ingunn Røe. Hun kjenner Fart bedre enn de fleste.

Bortemøtet med Fløya ble heller ikke noen vakker fotballkamp, men jentene var Øvre Vang banket til i duellene, løp mye og var nærmest full pott.

Spår en bedre sesong

- Etter hva jeg har sett av oss sjøl og lagene vi skal møte denne sesongen, tror jeg vi er i stand til å ta poeng fra samtlige lag. Kanskje med unntak av Sandviken, som jeg tror er klart best, sier Røe.

I serieåpningen tapte Fart knepent for det antatte topplaget Sarpsborg 08 (2-3), før de var fullt på høyde med Fløya søndag.

- Trenden i hele serien er at nesten alle lagene består av unge jenter. I dag debuterte Marie Skjeltorp for oss. Hun er bare 15 år, men mange av klubbene har så unge spillere, forteller Røe.

Likevel understreker Ingunn av Fart-jentene er i framgang, og at de jentene som allerede har spilt for laget i en sesong, eller to, stadig utvikler seg.

Store sjanser

De første 45 minuttene mot Fløya var jevnspilte, med gjestene et lite hakk foran.

Fart hadde flere gode overgangsmuligheter, men i stedet for å spille ballen til bedre plasserte lagvenninner, valgte for ofte Fart-jentene å gå med ballen for lenge.

- På det området må vi bli bedre og ikke minst klokere, sier assistenttreneren, som ikke er i tvil om hvem som var sitt lags og banens beste spiller:

- Lene Bredesen er hakket bedre enn de andre på banen. Først og fremst fordi hun har mer rutine enn de fleste, og spiller derfor en del smartere enn resten, sier Røe.

Solide defensivt

Hjemmelaget forsøkte å sette Fart under press fra start, men anført av kompromissløse Elise Richardsen, sto Fart skikkelig opp i duellene.

Framover hadde både Ane Trelvik Nørstebø og Camilla Bekkevold strålende overgangsmuligheter, uten å gripe dem.

- Vi kommer til å variere en del denne sesongen også, men målet er at vi skal heve minstenivået vårt noe. Det første poenget tok vi i en vanskelig bortekamp i Tromsø, på en middels dag. Da bør det bli flere poeng på bedre dager, smiler Ingunn Røe.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00