Julie Blakstad og Mathilde Hauge Harviken er begge tatt ut til å spille landskampene mot Nord-Irland, Ukraina og Danmark.

I starten av april skal J19-landslagets EM-skjebne avgjøres når Nord-Irland, Ukraina og Danmark venter i eliterunden. Gruppevinneren er klare for EM i Skottland som ett av åtte lag. 

- Vi i støtteapparatet gleder oss til å spille EM-kvalifisering med denne gjengen. Vi har en stamme med spillere i troppen som har vært med på alle samlingene siden vi startet med dette laget for et halvt år siden. Mange av dem var også med i EM i fjor sommer. De utgjør et sterkt kollektiv og de vet hva som kreves, sier J19-landslagstrener Nils Lexerød til forbundets egne sider. 

Sjekk hele troppen her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.