Etter å ha spilt jevnt mot motstanderne sine i et par kamper, ble det et tungt tilbakeslag for Fart-trener Frode Bekk og hans jenter i bortekampen mot Urædd.

Skien-laget scoret tre mål både før og etter pause, slik at kampen endte med seksmålstap.

Heidi Bjørntvedt gjorde livet virkelig surt for Fart-jentene og scoret tre mål mot laget fra Øvre Vang.

Det betyr at Fart fortsatt sliter tungt på nedre halvdel av tabellen i 1. divisjon, men de holder seg fortsatt over nedrykksstreken så vidt det er.

Fart holdt nullen til midt ut i første omgang mot Urædd. Da var nevnte Bjørntvedt frampå og scoret 1-0. Urædd-spissen la på til 2-0 sju minutter før pausen, mens Malin Ekeli ordnet 3-0 rett før pause.

I andre omgang scoret Bjørntvedt sitt tredje mål for dagen etter 51 minutter. Åtte minutter seinere la Veronica Amundsen på til 5-0 før Linnea Sahlin fastsatte sluttresultatet til 6-0 to minutter seinere.

Den siste halvtimen av kanmpen, holdt Fart-jentene buret rent, men 0-6 er uansett et tap som svir for et lag som sliter med å sette sine egne sjanser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.