Kun fire spillere har sagt nei til spill i sesongen 2016. Ane Storødegård, Gina Bryhni, Lisabet Johansen og Ane Olsen gir seg.

Fart håper selvsagt at Ane Olsen ombestemmer seg, noe hun har gjort tidligere.

Godt i gang

Sportslig leder i Fart, Magnus Sørensen, har vært i samtaler med samtlige spillere og føler han har kontroll.

– Vi har kommet godt i gang med 2016-sesongen. Vi er veldig godt fornøyd med at så mange er klare for neste sesong, sier sportslig leder Magnus Sørensen.

De seks spillerne som ennå ikke har bestemt seg, skal Sørensen ta en prat med i nærmeste framtid.

– Jeg har en følelse for at alle seks skriver under i nær framtid, sier Magnus Sørensen til HA-sporten.

Det er også viktig å hente inn eventuelle nye spillere fra andre klubber i nærområde.

Flere spillere har vært på Farts treninger i de siste ukene.

Magnus Sørensen håper noen vil ta steget opp til 1. divisjon. To som har vært innom Fart-treningene den siste tiden, er Ottestads Julie Blakstad og Oda Brannstorph.

– Det er to svært unge spillere som kan ta steget. Imidlertid har vi ikke kontaktet Ottestad ennå. Vi skal være forsiktige med å rense nærområde for talenter. Vi vil gå forsiktig fram og håper det ordner seg til slutt, sier Magnus Sørensen.

Spillere som har skrevet under for kommende sesong og fortsetter er: Camilla Bekkevold, Dorthea Glorud, Frida Haugen, Maja Grøneng Flengsrud, Ane Nyløkken Helseth, Nora Kristiansen, Sina Berntsen, Sigrid Karset, Torbjørg Austli, Marie Skjeltorp, Caroline Næss og Kristine Korsvold.

Kvernvolden viktig

Spillere som er usikre og som er i dialog med klubben er: Kristine Lonkemoen, Sina Sagbakken, Marielle Skybakmoen, Maren Kristine Andersen, Sigrid Lierhagen og landslagsspiller Ingrid Kvernvolden.

Av dem som ennå ikke har bestemt seg, er naturligvis Ingrid Kvernvoldens underskift den aller viktigste.

I sin aller første sesong i 1. divisjon scoret hun 13 mål, noe som er svært så bra. Kristine Lonkemoen er også viktig. Det beviste hun med sitt solide spill gjennom hele sesongen i år.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00