HAMAR: - Muligheten for at vi skal overleve i Toppserien, er mikroskopiske. Vi har hengt i en tynn tråd lenge, men nå er tråden tynnere enn en fiskesene, sier han malerisk.

Bredesen fokuserer nå heller på å knekke koden som skal gi poeng. Han har lagt opp til delmål for resten av sesongen, hvor det å ta poeng er helt sentralt.
- Og poeng har vi ikke gitt opp. Får vi tilbake fandenivoldskheten vi hadde i fjor, burde det være sjanser.
- Vi visste at årets sesong ville bli tung og det er ingen overraskelse at vi er et bunnlag. Det som derimot overrasker meg, er at vi fortsatt står med smultring i poengkolonnen. Men vi har hatt alle marginer i mot.
Fart drar til Bergen for å møte Arna-Bjørnar uten tre av sine faste førstelagsspillere. Ane Olsen, Ida Grubben og Anita Lindgren står over. Obligatorisk skoletur, skade og karantene er årsakene.
- Jeg ser ikke negativt på det. At disse tre ikke spiller, betyr at vi får prøvd tre nye spillere, sier Anders Bredesen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.