Fart spilte mye svakere med en spiller mer, noe de gjorde i drøye 20 minutter.

Kun en stor sjanse til Ane Nyløkken Helseth ble produsert.

I de første 45 minuttene var det Lyn som var det førende laget, uten at de prosuserte de helt store sjansene.

I den perioden spilte Lyn, mens Fart scoret mål.

Elise Richardsen stusset et frispark rett i motsatt hjørne.

Fart fikk rett og slett panikk da de spilte med en spiller mer. Ingenting fungerte, noe trener Frode Bekk var svært skuffet over.

-At vi skulle få panikk ved å spille med en spiller mer, skuffet meg. Allikevel så må vi være fornøyd så lenge vi tar poeng mot et antatt bedre lag, sier trener Bekk 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.