Urædd - Fart 1-0

Spillermessig var denne kampen årsbeste. Godt spill og mange målsjanser, burde ha gjort at Fart kunne reise hjem med seier.

Trener Finn Willy Taugbøl var alt annet enn skuffet etter tapet.

- Dette ser veldig bra ut. Vi har bygd stein på stein siden vi startet oppkjøringen, og har bare blitt bedre. Sjøl om vi fortjente å vinne denne kampen, var dette helt greit, sier trener Taugbøl.

Spillerne var selvfølgelig skuffet etter tapet, men bør dra med seg det som var positivt. Forsvarsfireren spiller bedre og bedre. Midtstopperduoen Maren Kristine Andersen og landslagsspiller Mathilde Harviken har god kontroll i hele kampen. På midtbanen herjer Lene Bredesen fortsatt. Kantspiller Camilla Bekkevold spilte en stor kamp og var kampens beste spiller.

Trener Taugbøl er ikke bare fornøyd med spillerne. Taugbøl har med seg Inger Ane Hole og Elise Richardsen i trenerteamet og får ikke fullrost de to nok.

- Vi har fått en herlig kjemi. De to kan faget og er utrolig flinke på treningsfeltet. De gjør en herlig jobb og jeg er trygg på at dette bare blir bedre og bedre, sier Taugbøl.

Urædds mål kom ti minutter før slutt på ett straffespark.

Mina Kjørum rekker nok ikke seriestarten, etter at hun fikk en strekk i låret for noen uker siden.

Ane Nyløkken Helseth måtte ut med en kneskade i denne kampen. Om Ane rekker seriestarten, er for tidlig å si.

Fart starter serien kommende lørdag borte mot Kaupanger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.