Fløya - Fart 4-0

Fart hadde dagen da det meste gikk imot. Mål nummer to og fire for hjemmelaget, var soleklare offside-mål.

Trener Svien Jota sa det slik om de nevnte målene.

- To mål som skulle vært avblåst for offside. Når hjemmelagets supportere sier det er offside, så tror jeg på det, sier Svein Jota.

I tillegg skulle Fart hatt et straffespark. Handsen på målstreken av en Fløya-spiller, var soleklar. Dommer Jonny Kiil klarte det mesterstykke å dømme corner i stedet.

Nå var det ikke bare de situasjonene Fart tapte kampen på. Balltap i farlige situasjoner gjorde det vanskelig for bortelaget.

- Vi kan ikke holde på sånn. Vi gir motstanderen den ene gaven etter den andre. Slike feil må lukes vekk om vi skal ha noen forhåpninger om poeng, sier trener Jota.

Fløya og Fart er to helt forskjellige lag. Fart vil holde på ballen og spille seg opp i banen, mens Fløya er stikk motsatt. Fløya hadde en spillere som var en utpreget sprinter i laget. Celine Emilie Nergård løp fra alt som var av motstandere og var en konstant trussel mot Fart. Hun scoret også kampene to første mål.

Det var ikke mange som kom opp mot det vi vet de kan i denne kampen. Midtstopper Maren Kristine Andersen var nok en gang Farts beste spiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.