Fart hadde ikke noen målsjanser mot hissige bergensere. Sandviken spilte til tider Fart trill rundt.

Må ville

Fart hadde ingen tro på eget spill og tapte fortjent. Innsatsen som Fart er kjent for, var også borte denne gang.

Det var ingen spillere som sto fram. Vi fikk se en gjeng som var livredde med en gang de fikk ballen.

Trener Frode Bekk var en skuffet mann etter kampen.

- I ni av ti kamper taper vi mot Sandviken. Så ærlige må vi være. Det som er skuffende er at vi ikke verken vil eller våger. Sjøl om vi møter divisjonens beste lag skal det være mulig å produsere noe. Det klarte vi ikke. At vi slipper inn to mål på overtid er også skuffende. Det hadde sett bedre ut med 1-4 i stedet for 1-6, sier en skuffet Bekk.

Produserer lite

I løpet av 90 minutter har Fart én corner og ett frispark fra 45 meter som traff overliggeren. I tillegg handset en Sandviken-spiller og Fart fikk straffe.

Utover det handlet det kun om Sandviken.

Skal Fart i det hele tatt produsere noen sjanser, må jentene legge ned en helt annen innsats.

- Vi er feige i alt vi gjør. Jeg ga jentene ei skyllebøtte i pausa, i håp om at noen våknet. Jeg ble dessverre ikke hørt, sier treneren.

Lilleløkken best

Ingen av utespillerne gjorde det vi vet de kan. Det virket som om alle var livredde de gangene de fikk ballen. Også i duellspillet var Fart tamme.

Kun en spiller på Fart får godkjent.

Keeper Tonje Lilleløkken slipper inn seks mål, men er likevel Farts klart beste spiller.

Hun hadde flere kvalifiserte redninger. Synd hun var så sørgelig alene om å prestere.

Både Lene Bredesen og Ane Olsen sto over denne kampen. Slik Fart spilte, så vi godt hvor viktige de to er.

Det var ingen som gikk i krigen. Ingen gikk foran med et godt eksempel. Ingen kunne slå den gode pasningen. Ingen pisket laget til å kjempe, uansett hvor dårlig det var

Skal Fart reise seg etter denne kampen, må det helt andre takter til.

Det vet trener Frode Bekk og det vet også Fart-spillerne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.