Fart - Byåsen 3-1.

Fart fikk en svak start ved at Byåsen scoret etter bare fem minutter. Litt slett forsvarsspill, men det var også den eneste feilen den bakre fireren gjorde i hele kampen.

Marthe Taugbøl er bare 17 år og kom fra Kongsvinger i sommer. Debuten på hjemmebane kunne ikke blitt bedre. Ikke bare scoret hun, men vi fikk se en spiller som er god med begge beina, stor spillerforståelse og meget gode pasninger. Her har Fart fått en klassespiller.

Sammen med Lene Bredesen på midtbanen, ble det feigt parti. Byåsen var ikke i nærheten av å gi de to spillerne kamp.

Midtstopper Maren Kristine Andersen scoret Farts første mål etter 33 minutter. Duellspilleren har slitt med litt svake pasninger tidligere. Mot Byåsen så vi ingen feilpasninger. En stor kamp av midtstopperen.

Anniken Sætre Pedersen kom inn etter 67 minutter. Sju minutter senere kom kampens store prestasjon. Hun mottok ballen på Farts venstre side. Satte opp farten og dribler både tre og fire svimle Byåsen-spillere, før hun banket ballen knallhardt i mål. En utrolig prestasjon av innbytteren.

Vi kunne ramset opp samtlige Fart-spillere, for det var ingen svake i denne kampen.

Det var også godt å se Fart spille ball. Det har ikke vært varemerket til jentene fra Øvre Vang, men i denne kampen fikk vi se utrolige mange gode valg av spillere som ville vinne.

Trener Frode Bekk sa det slik etter kampen.

- I dag var vi veldig gode. Vi fikk en baklengs tidlig, men bare fortsatte vårt eget spill. Lene Bredesen var stor på midtbanen sammen med Marthe Taugbøl. Spiller vi slik videre, så kan det bli riktig så morsomt framover, sa en svært så fornøyd trener. 

Tre viktige poeng og tre meget fortjente poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.