Under fortsetning av at Sørensen får støtteapparat både for 1. divisjonslaget og rekruttlaget på plass ganske kjapt, skriver Frode Bekk under en ny treneravtale med klubben i slutten av uka.

- Jeg sitter med inntrykk av at Fart har jobbet bedre med spillertroppen og støtteapparatet nå enn noen gang før mens jeg har vært trener for damelaget, sier Frode Bekk som gir sportslig leder full honnør.

Bedre respons enn før

Og Sørensen på side, hevder at forutsetningene Bekk har stilt, er i ferd med å bli innfridd:

- Vi har vært i kontakt med spillere både fra lokale klubber og klubber utenfra med sikte på å forsterke 1. divisjonsstallen vår. Det gleder mitt fotballhjerte som Fart-leder at vi er tatt godt imot alle steder hvor vi har bedt om å få snakke med noen av deres spillere. Det har ikke alltid vært slik, men det kan også ha noe med oss som klubb å gjøre også, sier Sørensen og tar selvkritikk og er klar på at også Fart må ta sin del av skylda for dårlig kommunikasjon og at klubbene kanskje kan ha snakket forbi hverandre.

Presentert planer

- Dette har vi forsøkt å rette opp, og vi føler at vi har fått en helt annen kontakt med andre lokale klubber, men det er fortsatt mye å gå på og vi vil prøve å bli enda bedre, sier Sørensen som også har gått grundig til verks overfor de spillerne han er kommet i kontakt med:

- Vi har vært nøye med å presentere en plan for hva vi har tenkt å få ut av neste sesong, og vi har understreket overfor spillerne at de vi har vært i samtaler med, kontakt med, er kandidater til førstelagsstallen og førstelaget.De lokale klubbene Fart først og fremst har søkt spillere hos, er Elverum, Brumunddal og Løten. Fart har hatt et meget tett og godt samarbeid med Løten i flere år og til kommende sesong vil disse to klubbene samarbeid med lag både for rekrutt senior og i yngres avdeling.

Vil ikke røpe assistenten

Hvilke spillere han har vært i kontakt med, vil ikke Magnus Sørensen si noe om ennå:

- Vi regner med å få samlet underskrifter fra begynnelsen av desember. Midt i julemåneden bør mye av jobben med neste års spillerstall være gjort.Når alt dette er klart, håper Sørensen å ha lagt lista for det framtidige arbeidet med å få sesongforberedelsene på plass tidligere enn før. Også støtteapparatet regner Sørensen med å ha på plass ganske snart.- Vi har vel så godt som klar assistenttreneren til Frode Bekk, men han ville ikke at vi skulle gå ut med navn ennå. Resten av støtteapparatet er også så godt som på plass.Nytt av året er at også Fart har innsett at de må begynne med å godtgjøre spillere, spesielt de som kommer utenfra distriktet, for reising: - Det blir ikke snakk om å lønne spillere, men å godgjøre for deres faktiske utgifter, sier Frode Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.