Under fortsetning av at Sørensen får støtteapparat både for 1. divisjonslaget og rekruttlaget på plass ganske kjapt, skriver Frode Bekk under en ny treneravtale med klubben i slutten av uka.

- Jeg sitter med inntrykk av at Fart har jobbet bedre med spillertroppen og støtteapparatet nå enn noen gang før mens jeg har vært trener for damelaget, sier Frode Bekk som gir sportslig leder full honnør.

Bedre respons enn før

Og Sørensen på side, hevder at forutsetningene Bekk har stilt, er i ferd med å bli innfridd:

- Vi har vært i kontakt med spillere både fra lokale klubber og klubber utenfra med sikte på å forsterke 1. divisjonsstallen vår. Det gleder mitt fotballhjerte som Fart-leder at vi er tatt godt imot alle steder hvor vi har bedt om å få snakke med noen av deres spillere. Det har ikke alltid vært slik, men det kan også ha noe med oss som klubb å gjøre også, sier Sørensen og tar selvkritikk og er klar på at også Fart må ta sin del av skylda for dårlig kommunikasjon og at klubbene kanskje kan ha snakket forbi hverandre.

Presentert planer

- Dette har vi forsøkt å rette opp, og vi føler at vi har fått en helt annen kontakt med andre lokale klubber, men det er fortsatt mye å gå på og vi vil prøve å bli enda bedre, sier Sørensen som også har gått grundig til verks overfor de spillerne han er kommet i kontakt med:

- Vi har vært nøye med å presentere en plan for hva vi har tenkt å få ut av neste sesong, og vi har understreket overfor spillerne at de vi har vært i samtaler med, kontakt med, er kandidater til førstelagsstallen og førstelaget.De lokale klubbene Fart først og fremst har søkt spillere hos, er Elverum, Brumunddal og Løten. Fart har hatt et meget tett og godt samarbeid med Løten i flere år og til kommende sesong vil disse to klubbene samarbeid med lag både for rekrutt senior og i yngres avdeling.

Vil ikke røpe assistenten

Hvilke spillere han har vært i kontakt med, vil ikke Magnus Sørensen si noe om ennå:

- Vi regner med å få samlet underskrifter fra begynnelsen av desember. Midt i julemåneden bør mye av jobben med neste års spillerstall være gjort.Når alt dette er klart, håper Sørensen å ha lagt lista for det framtidige arbeidet med å få sesongforberedelsene på plass tidligere enn før. Også støtteapparatet regner Sørensen med å ha på plass ganske snart.- Vi har vel så godt som klar assistenttreneren til Frode Bekk, men han ville ikke at vi skulle gå ut med navn ennå. Resten av støtteapparatet er også så godt som på plass.Nytt av året er at også Fart har innsett at de må begynne med å godtgjøre spillere, spesielt de som kommer utenfra distriktet, for reising: - Det blir ikke snakk om å lønne spillere, men å godgjøre for deres faktiske utgifter, sier Frode Bekk.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00