Øvre Vang
Fart leder med seks poeng og har ni plussmål mer enn Voss. Tre kamper gjenstår av årets serie.
Det skal nesten skje et lite under om ikke Fart klarer brasene, men teorien er der.
Trener Frode Bekk sa det slik etter kampslutt:
- Vi skulle klart tre poeng i dag, men vi hadde ikke dagen. Så lenge det var dårlig spill, så var det viktig at vi ikke tapte, sier trener Bekk.
Voss har bare vunnet en kamp så langt i serien. Skal laget gå forbi Fart på tabellen, må laget vinne de tre resterende kampene.

Fokus på seg sjøl

Trener Bekk mener at det ikke er avgjort ennå.
- Taper vi våre tre kamper og Voss vinner sine, er det vi som rykker ned. Vi må bare ha fokus på egne kamper, så får vi telle opp til slutt, fortsetter treneren.
Hadde Fart spilt som de kan, hadde dette blitt en enkel kamp.
Hva som gjorde at laget ikke fungerte, er ikke godt å si. Det kan være mye som spiller inn.
- Vanskelig og sette ord på hva det er. Det kan være høye skuldre på flere spillere. Noen trodde kanskje at dette var kampen de skulle avgjøre det. Det var det, men det er letter i teori en praksis, sier Bekk.

Tilbake med mål

Lene Bredesen (28 år i går) var tilbake i lagoppstillingen. Hun har kun noen innhopp i 2. divisjon denne sesongen, men ble skadet tidligere i år.
Hun scoret Farts første mål. En corner ble slått inn i feltet. Lene Bredesen løp ballen i mål. Ikke ofte det scores mål med låret, men uansett like viktig.
Ane Trelvik Nørstebø scoret 2-2 målet på en fint skudd fra sju åtte meters hold.
Forrige kamp mot Kaupanger scoret Fart tre mål og hadde en herlig innstilling til kampen. Denne kampen var mye av det borte. Ingen tar løp før de ser ballen komme. Skal det produseres sjanser, må løpene komme i forkant. Kun korte perioder, fungerte laget.
Førstkommende lørdag kan Fart være sikret videre spill i 1. divisjon. Det er opp til hva Fart gjør og ikke minst hva Voss presterer.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.