Fart – Urædd 0–1

Det ble svært dramatisk for Fart i sluttminuttene.

Urædd, som skal spille kvalifisering til eliteserien kommende uke, ble totalt utspilt av et meget tent Fart-lag. Med seier var Fart sikre på fortsatt spill i 1. divisjon.

Bortelaget produserte ikke en eneste sjanse før i det 86. minutt. Et frispark ble redningen for Urædd for det ble dundret rett i mål.

Dramatiske sluttminutter

I tillegg ledet KIL/Hemne 2–1 over Kongsvinger. Da var Fart i 2. divisjon. Men dramatikken stoppet ikke der. Da det gjenstod fem minutter i Kongsvinger, scoret KIL/Hemne sjølmål. Dermed var Fart tilbake i 1. divisjon.

Fart-jentene visste lite om dramatikken på de andre arenaene.

Da kampuret sto på 88 minutter, brøt jubelen løs på Øvre Vang. Da kom meldingen om at Kongsvinger og KIL/Hemne hadde spilt uavgjort. Dermed gikk begge lagene ned en divisjon.

Fart tapte meget ufortjent, men jubel ble det rett etter kampen likevel. Da kom det fram sprudlevann og feiringen kunne starte.

Veteran Lene Bredesen, som har vært med i mange år, sa det slik etter kampen:

– Dette betyr utrolig mye for oss spillere, støtteapparatet og ikke minst klubben. Kjedelig at det ble tap, for vi spilte en fantastisk kamp. Vi glemmer tapet og nå skal vi feire for at vi blir fortsatt skal spille i 1. divisjonen, sier Lene Bredesen.

Utrolig deilig

Fart-trener Frode Bekk var utrolig lettet etter kampen.

– Nå har jeg hatt det tøft. Jeg har ikke hatt mange timene med søvn. Har tenkt på denne kampen lenge. Vi skulle ikke ha havnet der vi var før denne kampen. Dette er den beste spillergruppa vi har hatt siden 2011. Jeg tar ansvaret for det. Når det er sagt, så er det så mange gode spillere her at noe annet enn 1. divisjon, ville vært helt feil. Vi har ikke lykkes på bortebane i år. Hjemme har det vært godkjent. Vi har spilt veldig bra fotball mot det beste lagene. Det er jeg fornøyd med. Nå kan vi senke skuldrene og jobbe framover. Nå skal både jeg og laget evalueres, så får vi se hvor vi ender opp, sier en svært lettet Frode Bekk.

Les også
SPORT Kan takke Kongsvinger for 1. divisjonsplassen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.