Krista Cellucci reiser over dammen til Fart og Øvre Vang i mars. Hun kommer fra Mississauga, som er like ved Toronto i Canada. Sist sesong spilte hun for North Mississauge Soccer Club i League 1.

Etter noen dager i Øvre Vang i januar, ville Krista gjerne tilbake til Fart. Nå er alt papirarbeid og andre formaliteter i orden.

I mange år har Fart lett etter nye spillere i nærområde. Det skal de fortsatt gjøre, men noen ganger må klubben gå andre veier. Det har Fart gjort i denne saken.

Stolt leder

Leder Frode Dalseng i Fart er godt fornøyd med å få underskriften til Krista Cellucci.

– Skal vi følge med i tiden, må vi tenke litt lenger enn bare i nærområde. Vi skal fortsette med å få lokale spillere til klubben. Vi vil være flaggskipet når det gjelder damefotballen i distriktet. Jeg håper med denne signeringen gir ett signal på at vi jobber hardt for å forsterke klubben med mange nye spillere, sier leder Dalseng.

Farts 16-åringer er beviset på at det jobbes godt i yngres rekker i klubben.

Nå har Fart meldt på to lag til årets serie i 16. årsklassen. Ett lag i 1. divisjon og ett i 2. divisjon.

– Det er utrolig morsomt at vi har så mange jenter i 16-årsklassen. Det tyder på at vi gjør mye riktig i Fart. Jeg må bare innrømme at jeg er litt stolt over 16. åringene våre, sier leder Frode Dalseng.

Fornøyd trener

Farts trener Frode Bekk er også fornøyd med den nye spilleren, uten at han tar helt av.

– Det er klart dette er bra for Fart. Ikke bare at vi får en god spiller til klubben. Men det gir signaler langt utenfor nærmiljøet på at vi i Fart jobber godt for å få ett best mulig lag til seriestart, sier trener Frode Bekk.

Ane Olsen som har lagt fotballstøvlene på hylla, blir nesten umulig og erstatte. Nå er ikke Krista Cellucci tiltenkt en sentral midtbanerolle i Fart.

– Krista er en god spiller som selvfølgelig vil heve laget. Allikevel har Krista mye å jobbe med. Hun har gode bevegelser og har et godt og hardt skudd. Det er noe jeg liker. Det Krista må jobbe mye med er det fysiske. Der har hun en vei å gå. Hun er arbeidsvillig som få, så vi for nok se en god canadisk fotballspiller i Øvre Vang til sommeren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.