Fart spilte en av sine bedre omganger de første 45 minuttene.

Må sette sjansene

Anført av en meget kvikk Ane S. Olsen sentralt på midtbanen, produserte Fart sjanser gang på gang.
I tillegg hadde Ane Nørstebø en god dag på kanten.
Men det lukter ikke mål av spillerne foran motstanderens mål.
- Vi er ikke på hugget når vi får sjansen. Det er veldig synd, for i dag kunne vi ha tatt med oss poeng. Jeg må være ærlig å si at Sarpsborg var et bedre lag enn oss, men noen umulighet var ikke dette, sier Bekk.
Bekk har så rett i det. Det virker som om spillerne ikke tar sjanser på at de skal nå ballen. Heller vente og se hvor den kommer, for så å starte.
Det blir det aldri mål av.

Kan redde plassen.

Nå handler nedrykket mellom Fart og Voss. Begge lag har fem poeng, men Voss er foran med to plussmål bedre.
Skulle det skje at begge lag ikke vinner mot andre lag, blir 28. september en viktig dato for begge lag.
Da møtes bunnlagene til kamp. Fart har fordelen av hjemmebane.
- Selvfølgelig blir det en viktig kamp. Vi for jobbe videre inntil den kampen. Det kan jo skje at vi har fått med oss et poeng eller to, så slipper vi en såkalt ren cupfinale, fortsetter treneren.

Viktige Olsen

Ane Olsen ga seg egentlig med fotball i fjor. Nå er fotballskoene tatt ned fra hylla igjen. Hun klarte ikke å se klubben slite mer og ville gjerne bidra med sitt. I de resterende kampene, er det kun en kamp hun ikke rekker.
Trener Frode Bekk er selvfølgelig glad for det.
- Jeg hadde håpet på noen få kamper med Ane på laget. Heldigvis blir det langt flere. Bare i denne kampen viste hun at vi blir et bedre lag med Ane på banen. Hennes spillerforståelse er egentlig unikt på dette nivået. I tillegg smitter spillestilen hennes over på de aller ferskeste på laget. Med flere treninger og kamper, kan det se litt lysere ut for Fart, avslutter treneren.
Sjøl om laget bare har vunnet en kamp så langt, har Fart mye å spille for. Nedrykk til 2. divisjon kan ikke sammenlignes med spill i 1. divisjon. Det gjelder nye spillere og det viktigste av alt, er nok at de taper sponsorpenger.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.