LARVIK: - Toget har ikke gått ennå, sa Anette Pedersen, og la til: Teoretisk sett.

Men både Pedersen og de andre Fart-spillerne innrømmer at det begynner å se mørkt ut med tanke på å beholde plassen i Toppserien.

Forstår skeptikerne
- Nå må vi slå flere enn de lagene vi før sesongen mente vi måtte slå for å få beholde plassen. Jeg forstår at troen på og tilliten til at vi skal klare å få poeng nok til å overleve, ikke er spesielt stor etter de ni første kampene, sa Anette Pedersen, spissen som løp og løp, og forøkte å skape sjanser ut av ingenting i førsteomgangen mot Larvik.

Så ble hun da også uhyggelig sliten mot slutten av kampen, veteranspissen som i førsteomgangen var en av de få som gikk i dueller med Larvik-spillerne.

God andreomgang
- Det ble mye jaging på oss, og det koster krefter. Vi ble også for upresise i pasningsspillet, og vi tapte for mange dueller til at vi kan si oss fornøyd med det som skjedde før pause

Bedre ble det de siste 45 minuttene. Da hadde Fart-trener Anders Bredesen bestemt seg for å flytte Kristin Bekkevold Sørum ut på høyrekanten i forsvaret. Samtidig fikk forsvarsrekka beskjed om å flytte oppover på banen da Fart hadde ballen. Dermed ble plutselig Larviks tumleplass på banen mindre og presset på vertenes bakre rekker større.

Tøffere enn ventet
Likevel klarte Larvik å holde Fart på en armlengdes avstand. Et par halvsjanser var alt Fart produserte foran Larviks mål. Larvik på sin side, viste heller ikke skremmende god effektivitet. På åtte sjanser, scoret vertene på én.

På bakgrunn av førsteomgangen vant likevel Larvik en grei seier, men med litt tur hadde Fart fått med seg ett poeng.
- Jeg trodde aldri i verden at det skulle være SÅ vanskelig å score og vinne kamper i Toppserien, men vi gir ikke opp og henger slett ikke med hodet fordi om vi tapte denne kampen. Vi innser at kampen for å beholde plassen blir veldig vanskelig, men det har skjedd undere før. Og samtlige på laget har fortsatt humøret i beholde, sa Anette Pedersen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00