Skudd fra rundt midtstreken er blitt en trussel for Fart denne sesongen. Keeper Tonje Lilleløkken hadde ingen god dag mellom stengene.

Trener Frode Bekk var oppgitt etter nok et tap.

- Jeg er så lei av at vi slipper inn så enkle mål. Vi kan ikke vinne kamper, så lenge vi gjør feil bakover, sier trener Bekk.

Gode i banespillet

Ifølge trener Frode Bekk var Fart totalt overlegne i banespillet, og produserte mange nok sjanser til å vinne.

- I banespillet har vi full kontroll. Åsane produsere kun en målsjanse. Likevel scoret de tre mål. Det er rett og slett ultrakjedelig. Så lenge vi slipper inn slike mål som vi gjør om dagen, må vi bare innrømme at vi har et keeperproblem i klubben. Hva vi gjør med det, vet jeg ikke i dag. Uansett så føler jeg at vi må gjøre noe, sier treneren.

Nørstebø scoret

Nå var det ikke bare keeper Lilleløkken som gjorde feil.

Midtstopper Gina Engen Bryhni var uheldig på hjemmelagets første mål.

Ane Trelvik Nørstebø scoret Farts mål, men kunne fort ha scoret flere.

Alene med keeper burde hun ha pyntet på resultatet med en scoring til.

- Frustrerende

Fart må luke vekk de personlige feilene spillerne gjør, for å plukke nok poeng for å overleve i 1. divisjon.

- Vi er nødt til å sette sjansene våre. Så lenge vi spiller bra fotball, så er det veldig frustrerende å tape. Vi er alene med keeper og vi har skudd i treverket. Våre motstandere scorer på slike sjanser. Vi er unntaket virker det som, sier trener Frode Bekk.

Bratberg Lund god

På ett godt spillende Fart-lag var landslagsspiller Marit Bratberg Lund best sammen med Hanne Neby.

Etter litt skadeproblemer i våres, har Marit Bratberg Lunds formkurve pekt rett oppover.

At Hanne Neby ikke spiller høstsesongen, gjør at Fart vil få det vanskelig å erstatte jenta som reiser over dammen i august.

Studier gjør at Hanne har igjen kun en kamp i Fart-drakta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.