I de første 45 minuttene spilte Fart like godt som hjemmelaget, uten at det hjalp jentene fra Øvre Vang.

Tre sjanser ble til tre mål.

Trener Frode Bekk mener laget er i overkant gavmilde om dagen.

- Det er altfor enkelt å score mål på Fart om dagen. Det er ikke mange sjansene våre motstandere trenger, før det blir mål, sier trener Bekk.

Spillerne ble enige med seg selv i pausen om at så dårlig som resultatet viste, er ikke laget.

Dessverre ble andreomgangen lik den første.

Enkle baklengsmål i form av langskudd og overganger etter feilpasninger av Fart-jentene. Da ble det tre lettkjøpte mål imot i andre omgang også.

Det er ikke lett å finne mye positivt så lenge laget taper slik de gjør, men noe er det. Midtbanespiller Ane Olsen spilte meget godt i samtlige 90 minutter.

- Ane Olsen viser hvor god hun er. Jeg vil ikke tenke på hvordan det hadde gått uten Ane på banen, sier Bekk.

Også midtstopper Gina Bryhni kan være fornøyd med eget spill.

- Det er ingen som kan ta Gina på innsatsen. Den er rett og slett imponerende, sier Bekk.

Innbytterne Ane Storødegård og Gunhild Solberg var veldig positive den tiden de spilte.

Førstkommende lørdag kommer Kongsvinger på besøk til Øvre Vang.

Det er en kamp Fart-jentene bør vinne. For ikke å si skal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.