– Vi var sjanseløse. Vi hang ikke med og de var bedre enn oss i alt. Vi ble fraløpt og slått trekanter rundt, sier Bekk.

Fem baklengsmål

Kristin Mikaelsen scoret det første av i alt fem Lyn-mål, etter elleve minutter. Så holdt Fart unna i snaue 20 minutter før Ane Nyløkken Helseth var uheldig og satte ballen i eget nett.

Lyns Andrea Willmann fullførte så sitt hattrick med tre scoringer på rad, før Maja Grøneng Flengsrud og Nyløkken Helseth pyntet på resultatet for Farts del. Midtbanespiller Ane Olsen var sammen med keeper Lisabet Johansen og Dorthea Glorud de eneste som fikk godkjent av treneren.

- Ane var en av de beste utpå bana, Lisabet hadde ikke skylda i noen av målene og reddet mye ellers, Dorthea løp og jobbet hardt hele kampen. Resten var ikke i nærheten.

Ikke trygge ennå

Etter 3-0-seieren over Haugar i helgen ville ikke Bekk gå med på at laget hans hadde fornyet kontrakten i 1. divisjon, selv om det er åtte poeng ned til nedrykk. Etter tapet mot Lyn ville han i hvert fall ikke gå med på at plassen var reddet.

- Lyn er et lag vi burde være omtrent like gode som, men det var vi ikke i dag. Jeg tror ikke vi taper resten av kampene og rykker ned, men vi ser at vi har et problem, sier Bekk.

Fart stilte med følgende lag (4-5-1): Lisabet Johansen – Sina Sagbakken (Ane Storødegård fra 70.), Maren K. Andersen, Gina E. Bryhni, Ane N. Helseth – Kristine Lonkemoen, Ane Olsen, Maja G. Flengsrud, Dorthea Glorud, Camilla Bekkevold – Sigrid Lierhagen (Marie Skjeltorp fra 80.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.