- Det var en vanvittig tøff avgjørelse, men det skyldes rett og slett at jeg har et stort hjerte for klubben og for damelaget, sier Frode Bekk, etter at nyheten kom fredag, at han fortsetter som hovedtrener for Fart-damene. 

Han fikk et tilbud om å bli Erik Wettermarks assistent-trener i Brumunddal, men takket torsdag nei.

- Når du som trener har ei resultatrekke med tre seirer, tre uavgjort og 36 tap på to sesonger er det å få tilbud fra Brumunddal som skal spille i 2. divisjon, er det vanvittig smigrende. Det er på en måte det høyeste du kan komme som lokal trener på hobbybasis. Jeg hadde en god samtale med Tom Søgård, og han forsto mitt valg, sier Frode Bekk.

Han roser også Fart for en god jobb etter at han stilte noen krav til å gå på en ny sesong. Det gikk blant annet på arbeidsoppgaver og spillere.

- Det var ganske tøffe krav, men de har gjort en solid jobb for få til det, og nå har en jeg kontrakt som sier at jeg skal være fotballtrener, og ikke drive med så mye annet som jeg har gjort, sier Bekk. 

Daglig leder Frode Dalseng er svært glad for å ha med Bekk videre som dametrener.
- Vi er både stolte og glade for at han velger å fortsette hos oss, det var den viktigste signeringen vi kunne gjøre i høst, og det gjorde at 13 spillere umiddelbart sa at de ble med videre. Nå jobber vi videre med spillerstallen, sier Dalseng.

Assistenttrenerne Ingunn Røe og John Bennet fortsetter sammen med Bekk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.