- Det var en vanvittig tøff avgjørelse, men det skyldes rett og slett at jeg har et stort hjerte for klubben og for damelaget, sier Frode Bekk, etter at nyheten kom fredag, at han fortsetter som hovedtrener for Fart-damene. 

Han fikk et tilbud om å bli Erik Wettermarks assistent-trener i Brumunddal, men takket torsdag nei.

- Når du som trener har ei resultatrekke med tre seirer, tre uavgjort og 36 tap på to sesonger er det å få tilbud fra Brumunddal som skal spille i 2. divisjon, er det vanvittig smigrende. Det er på en måte det høyeste du kan komme som lokal trener på hobbybasis. Jeg hadde en god samtale med Tom Søgård, og han forsto mitt valg, sier Frode Bekk.

Han roser også Fart for en god jobb etter at han stilte noen krav til å gå på en ny sesong. Det gikk blant annet på arbeidsoppgaver og spillere.

- Det var ganske tøffe krav, men de har gjort en solid jobb for få til det, og nå har en jeg kontrakt som sier at jeg skal være fotballtrener, og ikke drive med så mye annet som jeg har gjort, sier Bekk. 

Daglig leder Frode Dalseng er svært glad for å ha med Bekk videre som dametrener.
- Vi er både stolte og glade for at han velger å fortsette hos oss, det var den viktigste signeringen vi kunne gjøre i høst, og det gjorde at 13 spillere umiddelbart sa at de ble med videre. Nå jobber vi videre med spillerstallen, sier Dalseng.

Assistenttrenerne Ingunn Røe og John Bennet fortsetter sammen med Bekk.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00