Fart - Åsane 1-3

Det er ikke mye som fungerer for Fart om dagen. Søndagens kamp mot Åsane fra Bergen, var alt annet enn positiv.

Hadde det bare vært svakt spill i en enkelt kamp hadde det vært greit, men nå er det kamp etter kamp.

Kampen mot Åsane var det bare en spiller som var positiv. Midtbanespiller Natalie Nilsen var alene om å prestere. De andre virker nervøse for alt dem gjør. Valgene spillerne tar, er feil nesten hver gang. Det virker som om spillerne er livredde for å få ballen. Duellspiller som Fart er kjent for, er totalt fraværende.

Etter at Åsane scoret to mål i første omgang, kom det en tordentale fra trener Frode Bekk i pausa. Det hjalp litt for Fart prøvde i de siste 45 minuttene. Etter drøye timen scoret Anniken Sætre Pedersen. Fart kjørte på men fikk ikke sjansene og presset som de måtte ha for å få en scoring til.

13 minutter før slutt satte Hedda Stokkeland sitt andre mål for kvelden og Fart gikk tomme.

Med to kamper igjen av årets sesong, sliter Fart veldig. Det er hele seks lag som kan rykke ned.

Fløya har 24 poeng, mens Fart, Grei og Amazon har 23 poeng. Under streken ligger Kil/Hemne med 22 poeng og Kongsvinger med 21 poeng.

Nest siste serierunde er om 14 dager. Da tar Fart turen til Kil/Hemne. Taper laget der, er Fart under streken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.