Kampen startet verst tenkelig for bortelaget Fart.

Etter bare sekunder slapp Fart inn ett mål.

- Det var nesten en prestasjon av oss at Kaupanger scoret etter noen sekunder. Vi startet nemlig med ballen, men rotet det til. Det var som å starte kampen på 0-1, sier en litt frustrert Frode Bekk.

Rotete kamp

Kaupanger, som ligger fortapt nederst på tabellen med sine fire poeng, var ikke veldig villige til å spille ball. Det var lange spark til to spisser som løp på det meste. Dessverre for hjemmelaget var det ikke mange pasninger som var presise.

- Vi spilte ingen god kamp, men fikk det vi var ute etter. Tre poeng i denne kampen var så viktig. Nå gikk vi forbi kommende helgs motstander Grei, sier treneren.

Lite spill - mye kriging

De første 45 minuttene var best for Fart. Andreomgangen ble det lite spill og veldig mye kriging.

Hjemmelaget bare måket ballen så langt de kunne. Fart derimot prøvde å holde ballen i laget, men det ble veldig omstendelig.

- Det har vel nesten ikke skjedd at jeg har måttet si at vi må spille ballen hurtigere fra oss, men det skjedde i denne kampen.

Mål fra 40 meter

Nok en gang scoret landslagsspiller Marit Bratberg Lund fra langt hold.

Fra 40 meter dundret Marit et frispark rett i mål. Denne gangen var det ikke noen keepertabbe. Fart hadde flere spiller foran keeper, noe som gjorde at hjemmelaget keeper Anette Saltskår, ikke nåde ballen.

Fortjent scoring av bortelaget og lagene var like langt.

Veteranen Ane Olsen scoret etter drøye timen og Fart ledet fortjent.

Det skulle holde i kun åtte minutter og igjen var lagene like langt.

På overtid scoret Lene Bredesen seiersmålet og alle tre poengene ble med hjem til Øvre Vang.

På Fart var det nettopp målscorerne som var de beste. Marit Bratberg Lund blir bare bedre og bedre. Hun er blitt flyttet opp fra backplass til venstre kant.

Det har gitt Fart seks poeng på de to siste kampene.

Det er lenge siden de har vunnet to kamper på rad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.