Fart-trener Finn Willy Taugbøl sa dette etter kampen:

- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi er upresise og hadde unødvendig mange balltap. Vi er nødt til å trene på det defensive framover. Det blir for mange baklengsmål, dessverre. Vi ga dem to mål. I etterkant ser jeg at det burde kommet noen bytter tidligere, sier Finn Willy Taugbøl til HA-sporten.

Fart-spiss Mina Kjørum sa dette etter kampen:

- Vi må sette sjansene. Vi har sjanser nok i denne kampen, sier Mina Kjørum, og legger til:

- I tillegg kan vi ikke slippe inn så enkle mål, sier Kjørum, som var Farts beste spiller søndag. 

Oppsummering av kampen: En bra gjennomført 1. omgang, men baklengsmålene ble for enkle. Arna-Bjørnar fikk spille seg for enkelt gjennom på 0-1. Emilie Nautnes fikk en enkel jobb. 1-2 så også veldig enkelt ut. 1-3 kom tidlig i andre omgang da keeper Lene Lauve glapp en ball. Returen ble satt kontant i mål. Farts mål før pause kan skrives på pluss-kontoen. Julie Blakstad fant Mina Kjørum: Bra pasning og bra avslutning. Det var et klasseangrep av hjemmelaget. 

Etter pause ble det veldig mye Arna-Bjørnar. Fart-laget ble baktungt, og løp mye mellom. Hjemmelagets spillere virket slitne de siste 20 minuttene. Det positive var at hjemmelaget skapte de to største sjansene i denne omgangen helt på slutten av kampen, men verken Mina Kjørum eller Dorthea Glorud klarte å overliste Arna-Bjørnar-keeper Oda Bogstad på slutten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.