Fart-trener Finn Willy Taugbøl sa dette etter kampen:

- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi er upresise og hadde unødvendig mange balltap. Vi er nødt til å trene på det defensive framover. Det blir for mange baklengsmål, dessverre. Vi ga dem to mål. I etterkant ser jeg at det burde kommet noen bytter tidligere, sier Finn Willy Taugbøl til HA-sporten.

Fart-spiss Mina Kjørum sa dette etter kampen:

- Vi må sette sjansene. Vi har sjanser nok i denne kampen, sier Mina Kjørum, og legger til:

- I tillegg kan vi ikke slippe inn så enkle mål, sier Kjørum, som var Farts beste spiller søndag. 

Oppsummering av kampen: En bra gjennomført 1. omgang, men baklengsmålene ble for enkle. Arna-Bjørnar fikk spille seg for enkelt gjennom på 0-1. Emilie Nautnes fikk en enkel jobb. 1-2 så også veldig enkelt ut. 1-3 kom tidlig i andre omgang da keeper Lene Lauve glapp en ball. Returen ble satt kontant i mål. Farts mål før pause kan skrives på pluss-kontoen. Julie Blakstad fant Mina Kjørum: Bra pasning og bra avslutning. Det var et klasseangrep av hjemmelaget. 

Etter pause ble det veldig mye Arna-Bjørnar. Fart-laget ble baktungt, og løp mye mellom. Hjemmelagets spillere virket slitne de siste 20 minuttene. Det positive var at hjemmelaget skapte de to største sjansene i denne omgangen helt på slutten av kampen, men verken Mina Kjørum eller Dorthea Glorud klarte å overliste Arna-Bjørnar-keeper Oda Bogstad på slutten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00