Fart tok søndag formiddag imot Fløya til dyst på Fartbana. Det ble til slutt en målrik affære som publikum fikk være vitne til. Med tre reduseringer like før slutt ble det meget spennende for Fart sine tilhengere på tribunen. Spilleren som markerte seg mest på Fart-laget var talentet Marit Bratberg Lund.

Full av lovord

Fart-trener Frode Bekk var etter kampen full av lovord om banens beste spiller, Marit Bratberg Lund.
- Hun har masse kvaliteter, og har forbedret seg masse i forsvarsrollen siden hun begynte å trene med oss. Offensivt er hun helt rå, med den pasningsfoten hun har og fotballforståelsen hennes er hun et kjempetalent, sier Bekk.
Treneren presiserer også at han vurderer å begynne å bruke henne i en mer offensiv rolle for å få utnyttet alle de offensive kvalitetene hun har i verktøykassa.

Frykter nedrykk

Fart sin entusiastiske trener innser at de muligens må gi slipp på Bratberg Lund hvis rykker ned for andre året på rad.
-Skal hun utvikle seg videre blir vi nødt til å videresende henne til en bedre klubb hvis det blir nedrykk.

Vil spille videre i fart

- Første divisjon er en fin liga for meg å spille i. Jeg håper vi klarer oss sånn at jeg kan fortsette å utvikle meg i Fart, sier Bratberg Lund. Hun er likevel litt usikker på hva det blir til om Fart skulle rykke ned.

Fart-backen har gjort det bra for det norske jenter-16 landslaget og har levert fire mål på ni kamper som back. Det lar seg høre.


A-landslaget som mål

Når Marit Bratberg Lund blir spurt om hva som er hovedmålet i framtiden, har hun svaret klart.
-Det må vel være å komme med på a-landslaget, det!
Hun sier også at det er svært motiverende nå som a-landslaget klarte sølv i fotball-EM. Om hun fortsetter egen utvikling, og Frode Bekks lovord stemmer, kan det være et realistisk mål for det 15-årige talentet hos Fart.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.