ØVRE VANG: Farts jentefotballskole blir bare større og større. I år har 87 fotballspillere lært av A-lagsspillerne på det nye kunstgresset.

Da HA møtte opp på Fartbana, var de 87 fotballjentene travelt opptatt med turnering. De representerte lag som Umeå, Djurgården og Malmö.
Og det de viste fram hadde de lært av A-lagspillerne i Toppserien.
- Vi har hatt med oss 20 instruktører fra Farts dame- og juniorlag. De har trent jentene fire ganger om dagen, og vi har hatt mange forskjellige temaer. Det meste går på å utvikle basisferdigheter, forklarer sportslig ansvarlig og A-lagsspiller, Ida Grubben.
Hun mener at en egen fotballskole for jenter er veldig viktig for utviklingen deres:
- Jeg tror det er smart å holde gutter og jenter atskilt på slike skoler. Det gir jentene større trygghet, og da lærer de mye bedre. Denne halvuken har gjort nesten alle av deltakerne våre bedre, og det er det viktigste.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.