Fart

(2)

3

Fortune

(2)

4

Fart spilte til tider meget godt og ledet fortjent ved pause. Billige mål imot gjorde at Fart nok en gang tapte en jevn kamp.

Tilskuere

124

Dommer

Ivar Michael Jahr, Gjøvik-Lyn

Gult kort

Sina Sagbakken, Fart. Mette Muri, Emilie Nautnes, Fortuna.

Farts lag (4-3-3)

Tonje Lilleløkken-Sina Sagbakken, Elise Richardsen (Thea Dybvig fra 46.), Gina Engen Bryhni, Marit Bratberg Lund-Linda Stubsveen (Ane Storødegård fra 78.), Hanne Neby, Ane Olsen-Kristine Lonkemoen, Ane Trelvik Nørstebø, Camilla Bekkevold (Sigrid Lierhagen fra 72.)

Mål

1-0 Sina Sagbakken (4), 2-0 Kristine Lonkemoen (11), 2-1 Isabel Bårdsgjære (41), 2-2 Bårdsgjære (48), 3-2 Marit Bratberg Lund (67, straffe), 3-3 Celine Kormseth-Rødal (73), 3-4 Henrikke Nørve (87)

HA-Børsen

HHH Marit B. Lund

HH Ane Olsen

H Camilla Bekkevold

Pluss

Spiller årsbeste i første omgang og scorer tre fine mål.

Minus

Faller i prestasjonene i andre omgang. Personlige feil på tre av målene.

Neste kamp: Spiller borte mot Urædd mandag 9. juni.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.