Øvrevoll Hosle

(2)

5

Fart

(0)

1

Selv om det ble 1-5, var det framgang. Produserte flere sjanser. Dessverre så var forsvarsspillet langt unna det vi vet de kan.

Tilskuere

120

Dommer

Anders Velo, Furuset Fotball

Gule kort

Ingen

Farts lag (4-3-3):

Tonje Lilleløkken - Sina Sagbakken, Gina Bryhni, Thea Dybvig, Marit Bratberg Lund - Linda Stubsjøen, Lene Bredesen (Monica Hansen fra 85.), Ane Olsen (Marie Skjeltorp fra 71.) - Ane Trelvik Nørstebø, Kristine Lonkemoen, Camilla Bekkevold.

Mål

1-0 Silje Nyhagen (6), 2-0 Nyhagen (31), 2-1 Kristine Lonkemoen (46), 3-1 Mia Jahr, 4-1 Nyhagen (89), 4-1 Nyhagen (90, straffe).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Tonje Lillelkken

H Camilla Bekkevold, Lene Bredesen

Pluss

Ingen skal ta Fart-jentene på innsatsen. Den var prima. Kunne ha scoret både ett og to til med litt mer hell. Nok en gang er keeper Tonje Lilleløkken beste Fart-spiller.

Minus

Forsvarsspillet fungerer ikke i det hele tatt. Prater ikke sammen. Mange er redde for å gjøre feil.

Neste kamp: Hjemme mot Lyn torsdag 29. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.