Grei

(1)

2

Fart

(1)

2

Fart jobbet til seg ett viktig poeng. En åpen kamp der begge lag kunne vunnet. Nok en gang slipper Fart inn mål på enkle feil.Terning 3.

Tilskuere

25

Dommer

Resa Hauge, Kjelsås IL

Gule kort

Ingen

Farts lag (4-3-3):

Tonje Dyresen Lilleløkken-Sina Sagbakken, Gina Engen Bryhni, Lene Bredesen, Elise Richardsen (Monica Hansen fra 33.)-Ane Olsen, Gunhild Solberg, Kristine Lonkebakken-Ane Trelvik Nørstebø, Camilla Bekkevold, Sigrid Lierhagen (Tonje Hansen fra 81.).

Mål:

1-0 Marlene Young (30), 1-1 Sigrid Lierhagen (40), 2-1 Eirin Sveen (71), 2-2 Ane Nørstebø (82).

HA-Børsen

HHH Lene Bredesen

HH Ane Olsen

H Kristine Lonkebakken, Gina Bryhni, Ane Nrsteb.

Pluss

Et hardtarbeidende Fart jobbet til seg det ene poenget. Kommer til flere sjanser som kunne ha blitt mål. Lene Bredesen spilte en stor kamp.

Minus

Får overganger imot seg på personlige feil. Virker som flere spillere er redd for å ha ballen.

Neste kamp: Hjemme mot Sandviken søndag 18. mai kl. 14.00

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.